Logo

Dildsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Et bundt frisk dild og en flaske Brøndum snaps.
 
Da smagen er meget mild skal det være en flaske helt uden smag derfor
Brøndum snaps.
Skyld dilden og ryst alt vandet af, vi vil jo ikke fortynde vores snaps.
Tag de værste stilke væk og kom dilden i et glas, kom derefter halvdelen
af snapsen over dilden
Her skal vendes og rystes lidt de første par dage til dilden kommer ned i
snapsen.
Efter 5-6 dage hældes drikken igennem et kaffefilter.
Drikken hældes nu sammen med den anden halvdel og lad den hvile et par
dage.
Den kan derefter drikkes.
Det er alletiders snaps til et godt sildebord.
Ligesom de andre snapse, vinder den også ved at lagre.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.362 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KaffebrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold LumumbaKakaomælk og cognac med flødeskum smager vidunderligt sammen. Nyd drinken som mellemmåltid...
• Kardinalens hindbærVi har samlet skønne opskrifter på lækre desserter med hindbær lige her. Prøv fx denne...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!