Logo

Dildsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Et bundt frisk dild og en flaske Brøndum snaps.
 
Da smagen er meget mild skal det være en flaske helt uden smag derfor
Brøndum snaps.
Skyld dilden og ryst alt vandet af, vi vil jo ikke fortynde vores snaps.
Tag de værste stilke væk og kom dilden i et glas, kom derefter halvdelen
af snapsen over dilden
Her skal vendes og rystes lidt de første par dage til dilden kommer ned i
snapsen.
Efter 5-6 dage hældes drikken igennem et kaffefilter.
Drikken hældes nu sammen med den anden halvdel og lad den hvile et par
dage.
Den kan derefter drikkes.
Det er alletiders snaps til et godt sildebord.
Ligesom de andre snapse, vinder den også ved at lagre.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smoothie moderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hot appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte hyldeblomster ogh hyldeblomstsaftDet er i juni, at de friske hyldeblomster skal nydes sæsonen er kort! Husk også at lave en...
• Skyr-koldskål med rabarbersirupSkyr er et syrnet mælkeprodukt, som har oprindelse i Island. Det er friskt, syrligt og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!