Logo

Farin og cremekaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kopper varm kaffe
ca. 2 tsk cikorie
3-6 tsk brun farin
fløde
rom
 
Det bedste resultat opnås ved at benytte en stempelkande.
I kanden opløses farinen i 1 kop varmt vand.
Tilsæt den mængde kaffe, du kan bruge til 4 kopper stærk kaffe og bryg som vanligt.
Tilsæt cikorie efter smag og lad drikken stå a. 15 min., inden den
sættes til afkøling i køleskabet.
Inden servering tilsættes rom og fløde.
Servér i høje glas med isterninger (gerne kaffeisterninger).
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rosen kirEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn juice 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Slush iceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarbertærteRabarbertærte - en kombination af sødt og surt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os