Logo

Georgia og Ginger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 ½ dl stærk kaffe
½ syltet fersken
2 spsk ferskenlage
2 spsk vand
1 tsk brun farin
½ knsp stødt kanel
¼ knsp ingefær
Pynt:
appelsinskal
flødeskum
Glas: 2 ½ dl
 
Bland halvdelen af kaffen med syltet fersken
Kog ferskenlagen, vand, sukker og krydderier ved svag varme i ca. 1 minut
Tilsæt den blandede ferskenmasse og resten af kaffen og rør sammen
Hæld drikken i et glas, top op med flødeskum.
Drys med reven appelsinskal
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mulled wineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DruesaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PistacienødbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnstegte KanelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!