Logo

Granité med citronmelisse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl vand
200 g sukker
1 flaske mousserende vin
Saft af 2-3 citroner
1 dusk citronmelisse

Kog vand og sukker under omrøring.
Lad det koge i 5 min.
Tag kasserollen af varmen og lad lagen blive kold.
Tilsæt citronsaft, finthakket citronmelisse og 2/3 af den mousserende vin.
Hæld det i en skål og stil det i fryseren i ca. 3 timer.
Rør i massen hver time.
Server sorbeten i cocktailglas med lidt mousserende vin over og et blad citronmelisse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PistacienødbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fun havfrueskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Royal Red BowlEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer Belle HeleneBelle betyder smuk og denne klassiske dessert er virkelig både smuk og lækker
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os