Logo

Gylden gløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(1 liter)
7 1/2 dl halvtør hvidvin
1 dl farin
1 tsk hel kardemomme
1 stykke hel ingefær
12 stk hele nelliker
2 tsk ukrydret snaps
mandler
rosiner

Hæld vinen i en gryde sammen med farinen. Læg alle krydderierne i og varm igennem under let omrøring. Sluk, læg låg på gryden og lad det stå og trække i et par timer. Si krydderierne fra og tilsæt snaps. Varm vinen op igen, men forsigtigt, så den ikke kommer i kog.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• EggnogEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pebermynte shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt drinkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os