Logo

Hasselnødbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
175 g hasselnødder
1 stang vanilje
3 dl vodka
2 cl sukker
 
Hak hasselnødderne (frigiver smagen til brændevinen) og bland med vodka og vaniljestang.
Lad det stå i 2 uger, hvorunder det rystes let med mellemrum.
Filtrer indtil væsken er klar.
Tilsæt sukker, hvis det ønskes, og lad det stå yderligere 3 uger.
Kan nu serveres, både over is og som aperitif.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Irsk varm chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm chokolade med flødeskumIndbegrebet af hygge med masser af flødeskum og hjemmebagte boller. Varm chokolade hører...
• JordbærbowleServer lækkeri til studenterbuffeten eller sankthansaften. Opskriften er nem at gå til, og...
• Is af skyr med brombærSkyr-is med brombær og vanilje. Skyr er kort fortalt et syrnet mælkeprodukt der minder...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!