Logo

Hvidvinsgranite med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Granité au vin blanc et romarin

1/2 l vand
1/2 l hvidvin
215 gr sukker
1 lille bundt rosmarin

Hvidvin, vand og sukker koges op til sukkeret er opløst. Det tages af komfuret, og køles af, derefter hældes det i en stor, lav form sammen med den finthakkede rosmarin, som stilles i fryseren.
Når graniteen er frosset, skraber man med en gaffel, så den bliver til flager. Fyldes i isafkølede glas og pyntes med rosmarin.

Mellemret mellem fisk og hovedret
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.314 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyldebær romtoddyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TuzlaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Isnende kold mango- og ananasdrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningkage med hvid chokoladeparfait og rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os