Logo

Hvidvinsgranite med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Granité au vin blanc et romarin

½ l vand
½ l hvidvin
215 gr sukker
1 lille bundt rosmarin

Hvidvin, vand og sukker koges op til sukkeret er opløst. Det tages af komfuret, og køles af, derefter hældes det i en stor, lav form sammen med den finthakkede rosmarin, som stilles i fryseren.
Når graniteen er frosset, skraber man med en gaffel, så den bliver til flager. Fyldes i isafkølede glas og pyntes med rosmarin.

Mellemret mellem fisk og hovedret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her