Logo

Hybensnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
modne hyben
vodka/Brøndum snaps
 
Skyl de modne hyben og skær dem over og rens den for frøene.
Læg dem i et glas med låg og hæld vodka/Brøndum over og lad det trække i to måneder.
Filtrer gennem kaffefilter.
 
Tips: Det er vigtigt at hyben er fyldmodne, da man ellers risikerer at snapsen bliver gelé-agtig på grund af pektin-indholdet i bærrene !
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Quick pickEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammel svensk juleglögEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sambuca SourEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbergrød med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!