Logo

Hybensnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
modne hyben
vodka/Brøndum snaps
 
Skyl de modne hyben og skær dem over og rens den for frøene.
Læg dem i et glas med låg og hæld vodka/Brøndum over og lad det trække i to måneder.
Filtrer gennem kaffefilter.
 
Tips: Det er vigtigt at hyben er fyldmodne, da man ellers risikerer at snapsen bliver gelé-agtig på grund af pektin-indholdet i bærrene !
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fizz for twoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porsesnaps - raklerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gin tonic specielEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme Brulée 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os