Logo

Hyldebærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1000 g hyldebær
500 g æbler
100 g sukker pr. l siet saft
1 1/2 l. vand

Bærrene ribbes og æblerne skæres i både. Kommes i en gryde sammen med vandet og koges til al saften er trukket ud af frugterne.
Det hele sættes til afdrypning i en saftpose 1-2 timer.
Mængden af den afdryppede saft måles, sukkeret tilsættes og koges til alt sukkeret er opløst.
Den varme saft hældes på rengjorte flasker eller endnu bedre (holdbarhed), saften hældes i rengjorte mælkekartoner og nedfryses.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banan milkshake med kakaoEn simpel variation af den typiske milkshake med banan i det, at der i denne opskrift...
• Kold LumumbaKakaomælk og cognac med flødeskum smager vidunderligt sammen. Nyd drinken som mellemmåltid...
• Brutus er bangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os