Logo

Hyldebærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fyld et stort syltetøjsglas med bær.
Hæld snaps på (Brøndum, blå Ålborg eller vodka)
Lad det trække i 1 til 2 måneder, afhængig af hvor kraftig man ønsker det.
Husk at der er vigtigt glasset står mørkt.
Efter lagring smages snapsen til med ren snaps eller vodka.
Smagen har en præg af mandel og vanilje, den kan - afhængig af hvor meget den fortyndes - have en portvinsagtig karakter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her