Logo

Hyldebærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fyld et stort syltetøjsglas med bær.
Hæld snaps på (Brøndum, blå Ålborg eller vodka)
Lad det trække i 1 til 2 måneder, afhængig af hvor kraftig man ønsker det.
Husk at der er vigtigt glasset står mørkt.
Efter lagring smages snapsen til med ren snaps eller vodka.
Smagen har en præg af mandel og vanilje, den kan - afhængig af hvor meget den fortyndes - have en portvinsagtig karakter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kølig hyldeblomst aperitifEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Café AcapulcoMed sin særprægede, forfriskende smag er Café Acapulco særligt velegnet til de varme dage.
• Mango smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekoteletter surprise + OstemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os