Logo

Is-punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 liter vand
325 g sukker
1 citronskal
saft af 3 citroner
1/2 fl. hvidvin eller æblemost
1 dl piskefløde
1/4-1/2 fl. arrak.

Vand, sukker og citronskal koges 5 min. og skummes. Citronskallen fjernes. Citronsaften røres i. Massen fryses 2 timer med jævnlig omrøring. Vinen røres i. Massen fryses atter 3 timer med omrøring hver time. Kort før serveringen blandes flødeskummet i og lige før ophældningen røres arrak i. Punchen serveres i kander til forloren skildpadde eller som læskedrik. Til børn bruges æblemost, og apollinaris piskes i til sidst.
Sorbet som is-punch, men der tilsættes en stiftpisket, letsødet æggehvide i stedet for flødeskum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyldeblomstdrik 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Thai IskaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Irsk kaffe - Irish CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærskumEnkel opskrift til lækker og luftigt hindbærskum til en let dessert. Hindbærskum kan også...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os