Logo

Is-punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ liter vand
325 g sukker
1 citronskal
saft af 3 citroner
½ fl. hvidvin eller æblemost
1 dl piskefløde
¼-½ fl. arrak.

Vand, sukker og citronskal koges 5 min. og skummes. Citronskallen fjernes. Citronsaften røres i. Massen fryses 2 timer med jævnlig omrøring. Vinen røres i. Massen fryses atter 3 timer med omrøring hver time. Kort før serveringen blandes flødeskummet i og lige før ophældningen røres arrak i. Punchen serveres i kander til forloren skildpadde eller som læskedrik. Til børn bruges æblemost, og apollinaris piskes i til sidst.
Sorbet som is-punch, men der tilsættes en stiftpisket, letsødet æggehvide i stedet for flødeskum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her