Logo

Ischokolade med mint

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 spsk drikkechokolade
4 dl kold mælk
1 ½ dl yoghurt naturel
½ tsk pebermynteessens
4 kugler chokoladeis
Evt. mynteblade til pynt

Drikkechokolade varmes langsomt op under omrøring sammen med 1 ¼ deciliter af mælken.
Når det nærmer sig kogepunktet tages det af varmen og hældes i en kold skål og piskes sammen med resten af mælken, yoghurten og pebermynteessensen.
Hæld drikken i nogle høje glas og kom en kugle chokoladeis i hvert glas.
Pynt med mynteblade og server.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Struttende lagenlystJordbær, blåbær og de små korn i hindbær er ligeledes bugnende fulde af zink. Samtlige bær...
• HyldebærmælkemixEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddesnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tiramisu-islagkageHvis du også er vild med den klassiske italienske dessert med en skøn smag af kaffe, så...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!