Logo

Jacobs Julegløgg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kanelstænger
25 kryddernelliker
1 ingefær
1 kardemomme
1 pommeransskal (min. 1 spsk )
1/2 flaskemørk rom - gerne en Hansen rom
3-4 flasker rødvin
evt. portvin 1-3 flasker
sukker
rosiner
mandler

Lad krydderierne trække i et lukket glas sammen med rommen i 1 uge eller til den nu skal bruges. Filtrer. Bland filtratet med rødvin, sukker, rosiner og mandler. Tilsæt så meget portvin som du synes du vil (har råd til). Husk lykken er ligefrem proportionel med mængden af portvin. (dog max 1 fl. Portvin til 1 fl. rødvin). Det anbefales at bruge en lidt bedre flaske rødvin.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mango-lassiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-milkshake 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mojito CubanoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mazarin - den godeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os