Logo

Jordbær i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g jordbær
1 flaske ung italiensk rødvin
 
Skyl, rens jordbær og halver dem.

Læg dem i en ung italiensk rødvin og lad dem trække i et par timer.
Glimrende som aperitif.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyldeblomstsaft 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• TranebærbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Iskold eller varm mynteteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning bagte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os