Logo

Jordbær i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g jordbær
1 flaske ung italiensk rødvin
 
Skyl, rens jordbær og halver dem.

Læg dem i en ung italiensk rødvin og lad dem trække i et par timer.
Glimrende som aperitif.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret rødvinstoddyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærsnapsIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Mandelmælk 2En god og sund base til alle smoothies
• Kødruller på spid – cevapcici + Tarteletter med søde bærDenne pikante sydøsteuropæiske specialitet vil mange også kende under navnet cevapcici...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!