Logo

Jordbærsnaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg skovjordbær
fuselfri snaps eller Cognac
1 dl flormelis
 
Skovjordbærrene renses, skylles eventuelt og fyldes i en beholder.
Fuselfri snaps eller cognac hældes på, så bærrene er dækket.
Beholderen dækkes godt til og står i 10 dage.
Derefter sies væden gennem et kaffefilter og røres med 1-2 dl flormelis efter smag.
Den sarte lyserøde drik kommes på en eller flere flasker, som proppes til og opbevares koldt i 6 måneder.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gult kortEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Smoothie moderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig chokoshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugter i champagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os