Logo

Jordbærsnaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg skovjordbær
fuselfri snaps eller Cognac
1 dl flormelis
 
Skovjordbærrene renses, skylles eventuelt og fyldes i en beholder.
Fuselfri snaps eller cognac hældes på, så bærrene er dækket.
Beholderen dækkes godt til og står i 10 dage.
Derefter sies væden gennem et kaffefilter og røres med 1-2 dl flormelis efter smag.
Den sarte lyserøde drik kommes på en eller flere flasker, som proppes til og opbevares koldt i 6 måneder.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?