Logo

Julebowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(ca. 1 ½ liter)
1 ½ liter æblecider
2 røde æbler
4-5 appelsiner
2 citroner
5 stk hel kanel
2 ½ tsk hele nelliker
1 ½ dl rosiner
evt. et kraftigt stænk cognac eller vodka

Skrub og skyl alle frugter omhyggeligt. Tag et æble og 2 appelsiner fra til senere brug. Del et æble i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblebåde og citrusfrugter i skiver. Hæld cideren i en stor gryde sammen med den udskårne frugt og krydderierne og varm op til kogepunktet. Skru ned for varmen og lad det små simre i ca. 8-10 min. Fjern de kogte frugtstykker og tilsæt i stedet friske udskårne stykker. Et ekstra pift opnås med lidt cognac eller vodka.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.484 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?