Logo

Lakridsbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ tsk hakket lakridsrod
3 dl vodka
1 dl sukker eller efter smag
  
Vask lakridsroden og hak den i små stykker.
Tilsæt til vodkaen og lad det stå en uge 1 uge.
Filtrer.
Tilsæt sukker og lad det stå yderligere 1 uge.
Kan nu serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her