Logo

Lakridsbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 tsk hakket lakridsrod
3 dl vodka
1 dl sukker eller efter smag
  
Vask lakridsroden og hak den i små stykker.
Tilsæt til vodkaen og lad det stå en uge 1 uge.
Filtrer.
Tilsæt sukker og lad det stå yderligere 1 uge.
Kan nu serveres.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ice-cream soda med hyldebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefær Panna Cotta med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os