Logo

Liqueur de Framboise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg friske hindbær
½ kg sukker
4 dl vand
8 dl vodka
 
Denne opskrift virker med de fleste bær, såsom solbær, brombær, etc. Færdig efter 3 måneder.
Rens og kontroller bær.
Alle der er overmodne eller mugne smides ud.
Placer bærrene i en stor bowle.
Knus bærrene let og sæt dem tilside.
Varm 4 dl vand med sukker i en pande over moderate varme.
Rør uafbrudt til det er godt opløst og moderat varmt.
Tilsæt sukker, vand og bær.
Rør og tildæk med plastic (tæt) og sæt i køleskab i en uge.
Rør med mellemrum.
Når tiden er gået, filtreres det groft ned i en stor beholder eller lign. Tilsæt alkohol og rør.
Sæt låg på og lad det stå en måned.
Filtrér gennem et klæde og hæld på flaske.
Kan nu bruges til madlavning, men bør stå yderligere 2 måneder, hvis
det skal drikkes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?