Logo

Liqueur de Framboise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg friske hindbær
1/2 kg sukker
4 dl vand
8 dl vodka
 
Denne opskrift virker med de fleste bær, såsom solbær, brombær, etc. Færdig efter 3 måneder.
Rens og kontroller bær.
Alle der er overmodne eller mugne smides ud.
Placer bærrene i en stor bowle.
Knus bærrene let og sæt dem tilside.
Varm 4 dl vand med sukker i en pande over moderate varme.
Rør uafbrudt til det er godt opløst og moderat varmt.
Tilsæt sukker, vand og bær.
Rør og tildæk med plastic (tæt) og sæt i køleskab i en uge.
Rør med mellemrum.
Når tiden er gået, filtreres det groft ned i en stor beholder eller lign. Tilsæt alkohol og rør.
Sæt låg på og lad det stå en måned.
Filtrér gennem et klæde og hæld på flaske.
Kan nu bruges til madlavning, men bør stå yderligere 2 måneder, hvis
det skal drikkes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SolbærsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstbowleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sørøver-drikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os