Logo

Love in Asia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(2 personer)
4 cl jordbærpure
7 ½ cl lychee juice
7 ½ cl trancbærjuice
3 cl ingefær-vaniljesirup
7 ½ cl mousserende vin
Pynt: jordbær, lychee
Isteminger
 
Hæld alle ingredienser i en bowle og rør rundt.

Læg pynten i punchen.
 
"Den smager bedre, end den ser ud. Grumset. Smager markant af lychee."

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.183 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?