Logo

Love in Asia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(2 personer)
4 cl jordbærpure
7 ½ cl lychee juice
7 ½ cl trancbærjuice
3 cl ingefær-vaniljesirup
7 ½ cl mousserende vin
Pynt: jordbær, lychee
Isteminger
 
Hæld alle ingredienser i en bowle og rør rundt.

Læg pynten i punchen.
 
"Den smager bedre, end den ser ud. Grumset. Smager markant af lychee."

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her