Logo

Madame Rouge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 del kirsebærvin
1 del tør vermouth
3 dele rødvin
isterninger.
Lidt friske ribs, solbær eller en skive citron.

Det hele blandes i et glas.
Hældes over isterningerne og de friske bær.
pyntes med citronskive. og serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Coffee CoolerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Orange Ice TeaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fantastisk velkomstdrinkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse - diabetikerSødt til dessert - også for diabetikere
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!