Logo

Min mormors rabarbersaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rabarber
½ l. vand
2 hele vaniljestænger
350-500 g sukker pr. liter saft
Nonoxal
 
Skær stilkene i grove stykker og kog dem møre med vand.
Kom de kogte rabarber i en saftpose eller i en si foret med et viskestykke.
Lad saften dryppe af og vrid eventuelt saftposen til­sidst.
Skal saften være klar, må man undlade at vride posen - jeg synes ikke, det gør noget. at rabarbersaft er uklar, så min bliver altid vredetl
Mål saften af og tilsæt sukker.
Lad saften koge op og skum den (smid aldrig "skummet" ud, det smager himmelsk på franskbrøds­madder!).
Tilsæt vaniljekorn og Nonoxal.
Kom saften på skoldede flasker og luk dem straks til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (10 stemmer)
Siden er blevet set 6.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her