Logo

Min mormors rabarbersaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg rabarber
1/2 l. vand
2 hele vaniljestænger
350-500 g sukker pr. liter saft
Nonoxal
 
Skær stilkene i grove stykker og kog dem møre med vand.
Kom de kogte rabarber i en saftpose eller i en si foret med et viskestykke.
Lad saften dryppe af og vrid eventuelt saftposen til­sidst.
Skal saften være klar, må man undlade at vride posen - jeg synes ikke, det gør noget. at rabarbersaft er uklar, så min bliver altid vredetl
Mål saften af og tilsæt sukker.
Lad saften koge op og skum den (smid aldrig "skummet" ud, det smager himmelsk på franskbrøds­madder!).
Tilsæt vaniljekorn og Nonoxal.
Kom saften på skoldede flasker og luk dem straks til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SportsmirakelOpbyggende og balancerende juice. Når du er aktiv og bevæger dig meget, mister du...
• Hyldeblomstsaft til picnicEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TingelingelaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampesouffle med isopEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os