Logo

Min mormors rabarbersaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rabarber
½ l. vand
2 hele vaniljestænger
350-500 g sukker pr. liter saft
Nonoxal
 
Skær stilkene i grove stykker og kog dem møre med vand.
Kom de kogte rabarber i en saftpose eller i en si foret med et viskestykke.
Lad saften dryppe af og vrid eventuelt saftposen til­sidst.
Skal saften være klar, må man undlade at vride posen - jeg synes ikke, det gør noget. at rabarbersaft er uklar, så min bliver altid vredetl
Mål saften af og tilsæt sukker.
Lad saften koge op og skum den (smid aldrig "skummet" ud, det smager himmelsk på franskbrøds­madder!).
Tilsæt vaniljekorn og Nonoxal.
Kom saften på skoldede flasker og luk dem straks til.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?