Logo

Mulled wine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 flaske kraftig rødvin
1 ½ dl rød portvin
¾ dl cognac
¾ dl Cointreau
2 spsk muscovadosukker
2 hele appelsiner, stukket med hele nelliker
et lille stykke hel muskatnød

Kom vin, portvin, kanel og hel muskatnød i en gryde og bring i kog.
Skru helt ned for varmen, og tilsæt spiritus.
Skær appelsiner i skiver eller både, og kom dem i gryden.
Lad det småsimre, men endelig ikke koge i 10 minutter.
Server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SolbærsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomst- og jordbær-"champagne"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sweet teaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-dild souffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!