Logo

Mulled wine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 flaske kraftig rødvin
1 ½ dl rød portvin
¾ dl cognac
¾ dl Cointreau
2 spsk muscovadosukker
2 hele appelsiner, stukket med hele nelliker
et lille stykke hel muskatnød

Kom vin, portvin, kanel og hel muskatnød i en gryde og bring i kog.
Skru helt ned for varmen, og tilsæt spiritus.
Skær appelsiner i skiver eller både, og kom dem i gryden.
Lad det småsimre, men endelig ikke koge i 10 minutter.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her