Logo

Mulled wine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 flaske kraftig rødvin
1 1/2 dl rød portvin
3/4 dl cognac
3/4 dl Cointreau
2 spsk muscovadosukker
2 hele appelsiner, stukket med hele nelliker
et lille stykke hel muskatnød

Kom vin, portvin, kanel og hel muskatnød i en gryde og bring i kog.
Skru helt ned for varmen, og tilsæt spiritus.
Skær appelsiner i skiver eller både, og kom dem i gryden.
Lad det småsimre, men endelig ikke koge i 10 minutter.
Server straks.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Milkshake med gedemælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Daim shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orange CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem is med mocca cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os