Logo

Pærebrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 gram pærer
1 flaske vodka, rom eller cognac
2 dl sukker
2 tsk kanel muskatnød
2 koriander
 
Skær pærerne i mindre stykker og bland med de andre ingredienser.
Tilsæt sukker til sidst.
Rør godt rundt og lad det stå i 3 uger.
Filtrer brændevinen.
Smag nu på brændevinen og tilsæt evt. mere frugt eller sukker efter smag.
Lad det stå yderligere 3-4 uger, filtrer igen.
Brændevinen er nu klar til servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her