Logo

Pærebrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 gram pærer
1 flaske vodka, rom eller cognac
2 dl sukker
2 tsk kanel muskatnød
2 koriander
 
Skær pærerne i mindre stykker og bland med de andre ingredienser.
Tilsæt sukker til sidst.
Rør godt rundt og lad det stå i 3 uger.
Filtrer brændevinen.
Smag nu på brændevinen og tilsæt evt. mere frugt eller sukker efter smag.
Lad det stå yderligere 3-4 uger, filtrer igen.
Brændevinen er nu klar til servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm krydret rødvin ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-kokos smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os