Logo

Perikonsnaps - Perikondram

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Blomster/-knopper fra prikbladet perikon
Brøndum snaps
 
Blomster/-knopper fra prikbladet perikon plukkes i juli- august.
Fyld et syltetøjsglas med 1/3 blomster og knopper.
Fyld op med 2/3 Brøndum snaps og lad det trække i 10 døgn, hvorefter det filtreres.
Fortyndes i forholdet 1:5.
Af de gule blomster bliver der en fantastisk flot rødlig dram.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SimaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommerbowle med bærInviter familie og venner til en improviseret havefest og byd på en kølig drik, som både...
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os