Logo

Pink champagnecocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pink champagnecocktail

 

Der er noget dejligt dekadent og en anelse forbudt over champagnecocktails. Det med at mikse den velsmagende og i sig selv ret perfekte, boblende drik med noget andet, er lidt uartigt. Så sådan en opskrift, kan bruge til fx Valentinsdag eller en varm sommerdag.

6 personer. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 30 min.

 

# Ingredienser

Hjemmelavet sirup:

500 g rabarber

½ vaniljestang

3½ dl sukker

 

Pink champagnecocktail

¾ l champagne (eller anden mousserende vin)

1 dl ginger beer

*

Hjemmelavet sirup:

Skær rabarberne i stykker på 1-2 cm.

Kog dem op i en gryde sammen med vaniljekorn, vaniljestang, sukker og ginger beer.

Lad det koge i ca. 10 minutter, til det bliver en sirup, og lad den afkøle.

Si siruppen.

 

Pink champagnecocktail:

Ved servering fordeles 6 cl sirup/saft i glassene og der toppes med champagne eller danskvand.

 

Tip: Alternativt kan der bruges saft i stedet for sirup og danskvand i stedet for champagne.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanilje-pandekager med is og bærRør en klassisk pandekagedej med ægte vanilje og lad den trække smag i min. 30 min, før du...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!