Logo

Pink champagnecocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pink champagnecocktail

 

Der er noget dejligt dekadent og en anelse forbudt over champagnecocktails. Det med at mikse den velsmagende og i sig selv ret perfekte, boblende drik med noget andet, er lidt uartigt. Så sådan en opskrift, kan bruge til fx Valentinsdag eller en varm sommerdag.

6 personer. Arbejdstid: 20 min. Samlet tid: 30 min.

 

# Ingredienser

Hjemmelavet sirup:

500 g rabarber

½ vaniljestang

3½ dl sukker

 

Pink champagnecocktail

¾ l champagne (eller anden mousserende vin)

1 dl ginger beer

*

Hjemmelavet sirup:

Skær rabarberne i stykker på 1-2 cm.

Kog dem op i en gryde sammen med vaniljekorn, vaniljestang, sukker og ginger beer.

Lad det koge i ca. 10 minutter, til det bliver en sirup, og lad den afkøle.

Si siruppen.

 

Pink champagnecocktail:

Ved servering fordeles 6 cl sirup/saft i glassene og der toppes med champagne eller danskvand.

 

Tip: Alternativt kan der bruges saft i stedet for sirup og danskvand i stedet for champagne.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?