Logo

Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

10 personer

1 fl. hvidvin
1 fl. champagne
5 dl rom
2 friske ananas
Saft af 2 citroner
Revet skal af 1 appelsin
1/2 stang kanel
Revet skal af 2 citroner
1 stang vanilje
1 l vand
Kanel
Festlige gæstebud af Dorthe Foged

Bring vandet i kog. Skær vaniljen igennem på langs og læg den i gryden sammen med kanel.

Lad det trække 15 minutter ved svag varme.

Vandet afkøles lidt.

Vanillen og kanelen fiskes op og hældes i en punch bowle.

Skræl appelsinerne meget fint, og skær dem i skiver.

Fjern kernerne.

Tilsæt appelsin og citronskal samt citronsaft.

Skræl den friske ananas, fjern den hårde midterribbe, og skær frugten i skiver.

Læg appelsin og ananas i punchen, der stilles til afkøling.

Lige før servering tilsættes rom, hvidvin og champagne.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JulebowleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær sangriaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveculotte med pærer, chili og kanel + Grapefrugt med granatæbleRigtig lækker sommermad. Dagen efter kan du bruge det fedtfattige kød i en sandwich eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os