Logo

Punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer

1 fl. hvidvin
1 fl. champagne
5 dl rom
2 friske ananas
Saft af 2 citroner
Revet skal af 1 appelsin
½ stang kanel
Revet skal af 2 citroner
1 stang vanilje
1 l vand
Kanel
Festlige gæstebud af Dorthe Foged

Bring vandet i kog. Skær vaniljen igennem på langs og læg den i gryden sammen med kanel.

Lad det trække 15 minutter ved svag varme.

Vandet afkøles lidt.

Vanillen og kanelen fiskes op og hældes i en punch bowle.

Skræl appelsinerne meget fint, og skær dem i skiver.

Fjern kernerne.

Tilsæt appelsin og citronskal samt citronsaft.

Skræl den friske ananas, fjern den hårde midterribbe, og skær frugten i skiver.

Læg appelsin og ananas i punchen, der stilles til afkøling.

Lige før servering tilsættes rom, hvidvin og champagne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?