Logo

Rødvinsgranite

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Granité vin rouge

1/2 l vand
1/2 l rødvin
125 gr sukker
1 lille bundt mynte

Rødvin, vand og sukker koges op til sukkeret er opløst.

Det tages af komfuret, og køles af, derefter hældes det i en stor, lav form sammen med den finthakkede mynte, som stilles i fryseren.
Når graniteen er frosset, skraber man med en gaffel, så den bliver til flager.

Fyldes i isafkøle de glas og pyntes med frisk mynte.

Mellemret mellem fisk og hovedret

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbersaft på hvidvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gløgg med romrosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sangria MariaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkage med mandler, ingefær og sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os