Logo

Rødvinsgranite

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Granité vin rouge

½ l vand
½ l rødvin
125 gr sukker
1 lille bundt mynte

Rødvin, vand og sukker koges op til sukkeret er opløst.

Det tages af komfuret, og køles af, derefter hældes det i en stor, lav form sammen med den finthakkede mynte, som stilles i fryseren.
Når graniteen er frosset, skraber man med en gaffel, så den bliver til flager.

Fyldes i isafkøle de glas og pyntes med frisk mynte.

Mellemret mellem fisk og hovedret

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?