Logo

Rønnebærsnaps, sød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rønnebær
75-100 g perlesukker
½ tsk fintreven muskatnød
1 tsk citrontimianblade
5 dl Blå Aalborg
 
Rib rønnebærrene og kom dem i en flaske sammen med muskatnød og
letsmuldrede citrontimianblade.
Hæld snapsen på og lad den stå i et vindue i solen i 1 uge, vend flasken hver dag.
Tag flasken væk fra solen og lad den stå i stuetemperatur i 3 uger, vend
den af og til.
Si likøren, fjern bær/krydderier og opbevar den i køleskabet.
Server rønnebærsnapsen i cognacglas og stuetemperatur til kaffen.
 
Bærrene kan fryses og kommes i vildtsauce eller sauce til fx. kalvesteg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her