Logo

Rønnebærsnaps, sød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g rønnebær
75-100 g perlesukker
1/2 tsk fintreven muskatnød
1 tsk citrontimianblade
5 dl Blå Aalborg
 
Rib rønnebærrene og kom dem i en flaske sammen med muskatnød og
letsmuldrede citrontimianblade.
Hæld snapsen på og lad den stå i et vindue i solen i 1 uge, vend flasken hver dag.
Tag flasken væk fra solen og lad den stå i stuetemperatur i 3 uger, vend
den af og til.
Si likøren, fjern bær/krydderier og opbevar den i køleskabet.
Server rønnebærsnapsen i cognacglas og stuetemperatur til kaffen.
 
Bærrene kan fryses og kommes i vildtsauce eller sauce til fx. kalvesteg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyldebær-romtoddy 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TranebærbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Iste med citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HonningmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os