Logo

Ribssaft - Solbærsaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ribssaft - Solbærsaft

Saften passer perfekt som en alko­holfri drink med mynte og appelsin.

Tid: ca. 1 døgn Mængde: ca. 2 liter

 

2 kg ribs eller solbær

1 liter vand

1 spsk citronsaft

4 dl sukker pr. liter afmålt saft

 

Tilbehør:

mynte

appelsin

 

Afstilk og skyl bærrene.

Mos bær­rene med en kartoffelmoser i en skål, eller kom dem i foodprocessor, og kør dem til bærmos.

Kog vandet op med citronsaft.

Bland bærmosen med vandet.

Tildæk, og sæt i køleskabet ca. 1 døgn, rør rundt indimellem.

Hæld bærmassen i en si med et rent klæde i. Lad stå mindst 1 time.

Afmål saften, tilsæt sukker og rør, til sukkeret er opløst.

Fjern evt. skum på toppen med en ske.

Fyld saften i rene, skoldede flasker, ikke helt op til kanten, hvis de skal fry­ses.

Saften kan holde 1 uge i køle­skab, eller længere, hvis du fryser den ned.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?