Logo

Sangria 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl cognac
2 fl. spansk rødvin
2 fl. apollinaris ( 25 cl. )
2 store appelsiner
2 citroner
1 dl sukker
is

Skyl appelsiner og citroner og skær dem i tynde skiver, der skæres over en gang.
Læg frugten i en glasbowle og drys sukkeret over.
Derefter hældes rødvinen ved og cognac'en.
Stil sangria'en til afkøling.
Når den skal drikkes hælder man en bakke isterninger i kanden eller bowlen og fylder op med apollinaris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SquashpizzaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldebærsaftVed sensommer og september, derimod, er det sæson for hyldens små, kuglerunde, blåsorte...
• TranebærtoddyFå varmen med en dejlig toddy med eller uden alkohol
• Syltede gyldne tropiske frugter i lag med kokoscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!