Logo

Sommerbowle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Isterningbakke
Citronmelisse
vand
150 g friske jordbær
12 ananaskirsebær (ca. 40 bær)
1 kiwi (ca. 100 g)
½ l. hvidvin
½ l. danskvand
1 ½ dl koncentreret (1:9) light æblesaft fx Fun light

Dagen før:
Citronmelissen skylles, og blade ne nippes af.
Vandet kommes i isterningebakken, og citronmelisseblade ne fordeles i rummene med vandet.
Bakken sættes i fryseren, hvor isterningerne fryses.

På selve dagen:
Jordbærrene nippes og skylles godt.
Jordbærrene skæres i skiver .
Ananaskirsebærrene pilles ud af hylsteret, skylles og halveres.
Kiwien skrælles og skæres i kvarte skiver .
Hvidvinen og æblesaften hældes i en bowle, og frugtstykkerne kommes i. Bowlen kan stå i køleskab i ca. 1-2 timer før servering.
Danskvand og isterninger kommes i lige før servering.
Bowlen smages evt. til med æblesaften.
Tips: Sommerbowle kan varieres ved at erstatte æblesaft med anden frugtsmag og citronmelisse med fx mynte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrombærportvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Magisk bobledrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
• Belgiske vafler med syrnet fløde Belgiske vafler er som regel tykke og firkantede og serveres traditionelt med flomelis. I...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!