Logo

Southern Coffee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kopper varm espressokaffe
¼ kop Kahlúa eller Tia Maria kaffe likør
4 cl Southern Comfort
sukker (1-2 tsk pr. kop)
8-10 cl varm piskefløde
revet halvbitter chokolade
evt. sødet kondenseret mælk
 
Bland først espresso, likør efter eget valg samt Southern Comfort og
smag til med sukker.
Fordel ligeligt i 4 kopper.
Pisk let i fløden mens du varmer den op til den er varm og luftig.
Ønsker du at søde fløden kan du bruge sukker eller kondenseret mælk.
Hæld nu fløden i kopperne og pynt med revet chokolade. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her