Logo

Southern Coffee

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kopper varm espressokaffe
¼ kop Kahlúa eller Tia Maria kaffe likør
4 cl Southern Comfort
sukker (1-2 tsk pr. kop)
8-10 cl varm piskefløde
revet halvbitter chokolade
evt. sødet kondenseret mælk
 
Bland først espresso, likør efter eget valg samt Southern Comfort og
smag til med sukker.
Fordel ligeligt i 4 kopper.
Pisk let i fløden mens du varmer den op til den er varm og luftig.
Ønsker du at søde fløden kan du bruge sukker eller kondenseret mælk.
Hæld nu fløden i kopperne og pynt med revet chokolade. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ribs-solbærsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glögg ekstraktEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skipper Skræk i ItalienEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med havregrynEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!