Logo

Te med appelsintoddy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
7,5 g te
1 appelsin
2 cl. Cointreau
1 kandis stang

En smagfuld, men ikke for krydret te som eks. Assam, 705 g pr. stor kop te, der først skoldes, dernæst trækker 6 minutter med vand og te, før den sies, eller teæget tages op.
Hældes i en høj kop med lunet appelsinsaft, cointreau, 1 appelsinskive
og 1 kandis stang.
Man søder med kandis stangen, der langsomt opløses undervejs.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gløgg med romrosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sangria 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Her gik solen henEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FlødeostekageDen legendariske ostekage med den nemme sprøde kiksebund og kirsebær i gelé kan den dag i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os