Logo

Te med appelsintoddy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
7,5 g te
1 appelsin
2 cl. Cointreau
1 kandis stang

En smagfuld, men ikke for krydret te som eks. Assam, 705 g pr. stor kop te, der først skoldes, dernæst trækker 6 minutter med vand og te, før den sies, eller teæget tages op.
Hældes i en høj kop med lunet appelsinsaft, cointreau, 1 appelsinskive
og 1 kandis stang.
Man søder med kandis stangen, der langsomt opløses undervejs.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?