Logo

Thai Iskaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kopper ekstra stærk kaffe (friskbrygget og kølet)
1/4 kop sødet kondenseret mælk
evt. kaffeisterninger
 
For at tilberede denne søde kolde kaffevariant, skal der først brygges 4 kopper kaffe, der sættes til afkøling i køleskabet.
En mørksristet kaffe med en god bitterhed anbefales for at afrunde den søde mælk.
Før serveringen fyldes glassene med isterninger (af kaffe hvis muligt) og den kondenserede mælk hældes over.
Fyld op med kaffe og bland godt.
Pynt med et kirsebær eller en skive appelsin og sugerør.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldebærsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddebrudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Iste med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidvinsfromage med avocado og ristede mandlerFromage er en dessert som mormor ofte serverede, måske som citronfromage, men denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os