Logo

Thai Iskaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 kopper ekstra stærk kaffe (friskbrygget og kølet)
¼ kop sødet kondenseret mælk
evt. kaffeisterninger
 
For at tilberede denne søde kolde kaffevariant, skal der først brygges 4 kopper kaffe, der sættes til afkøling i køleskabet.
En mørksristet kaffe med en god bitterhed anbefales for at afrunde den søde mælk.
Før serveringen fyldes glassene med isterninger (af kaffe hvis muligt) og den kondenserede mælk hældes over.
Fyld op med kaffe og bland godt.
Pynt med et kirsebær eller en skive appelsin og sugerør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MandelbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caribbean ice coffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Min mormors rabarbersaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengspie med æblerSå god som denne citrus-æblepie er, bliver den snart en storfavorit. Server den varm eller...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!