Logo

Thai Iskaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kopper ekstra stærk kaffe (friskbrygget og kølet)
¼ kop sødet kondenseret mælk
evt. kaffeisterninger
 
For at tilberede denne søde kolde kaffevariant, skal der først brygges 4 kopper kaffe, der sættes til afkøling i køleskabet.
En mørksristet kaffe med en god bitterhed anbefales for at afrunde den søde mælk.
Før serveringen fyldes glassene med isterninger (af kaffe hvis muligt) og den kondenserede mælk hældes over.
Fyld op med kaffe og bland godt.
Pynt med et kirsebær eller en skive appelsin og sugerør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her