Logo

Timianvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fremstilling af »Liqueur de farigoule« (farigoule er det provencalske ord, for timian).

Fyld en ren vinflaske ¾ op med frisk timian. Hæld spiritus (ren frugtbrændevin/eau-de-vie, hvis det kan skaffes, eller 96% finsprit) over, til den dækker, prop flasken godt til, og lad den stå i 2 måneder. Kog derefter 100 g sukker med 2 ½ dl vand, til det bliver sirupsagtigt. Si spiritussen, og bland den med sukkerlagen. Hældes på en literflaske, tilproppes og kan drikkes efter 2 mdr.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• DildsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Piña Colada 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• French CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronpandekager med appelsinsukker og ricottaIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!