Logo

Timianvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fremstilling af »Liqueur de farigoule« (farigoule er det provencalske ord, for timian).

Fyld en ren vinflaske 3/4 op med frisk timian. Hæld spiritus (ren frugtbrændevin/eau-de-vie, hvis det kan skaffes, eller 96% finsprit) over, til den dækker, prop flasken godt til, og lad den stå i 2 måneder. Kog derefter 100 g sukker med 2 1/2 dl vand, til det bliver sirupsagtigt. Si spiritussen, og bland den med sukkerlagen. Hældes på en literflaske, tilproppes og kan drikkes efter 2 mdr.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Guanabana frugtshotRubicon Guanabana Juice. Guanabana frugten kommer fra skovene på Filippinerne. Juicen har...
• Smoothie med jordbær og melonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honey CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt i råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os