Logo

Tranebærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

½ kg friske tranebær
2 dl vodka
2 dl sukker
½ appelsin i stykker
 
Brug lyse faste tranebær.
De kan opbevares i køleskab 4-8 uger (kan også fryses), men de skal IKKE vaskes før brug, da fugt hurtigt kan gøre bærrene dårlige.
Rens og hak tranebærrene.
Bland alle ingredienser og lad det stå i 4-5 uger.
Filtreres og er derefter klar til servering.

 
Tips: Tranebærbrændevin kan være bitter, man kan efter smag tilsættes yderligere sukker. Er brændevinen færdig skal det stå yderligere en uge.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldesaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm Chokolade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær kiwi smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefær Panna Cotta med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!