Logo

Tranebærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg friske tranebær
2 dl vodka
2 dl sukker
½ appelsin i stykker
 
Brug lyse faste tranebær.
De kan opbevares i køleskab 4-8 uger (kan også fryses), men de skal IKKE vaskes før brug, da fugt hurtigt kan gøre bærrene dårlige.
Rens og hak tranebærrene.
Bland alle ingredienser og lad det stå i 4-5 uger.
Filtreres og er derefter klar til servering.

 
Tips: Tranebærbrændevin kan være bitter, man kan efter smag tilsættes yderligere sukker. Er brændevinen færdig skal det stå yderligere en uge.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.131 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?