Logo

Varm Chokolade 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g mørk chokolade
1 liter sødmælk

Chokoladen varmes over et svagt blus, indtil ca. halvdelen er smeltet.
Ca. 1 dl mælk røres ud i chokoladen indtil den er jævn, uden klumper og til al chokoladen er smeltet.
Resten af mælken hældes i og varmes op til 85-90 ºC ( må ikke koge).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.862 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her