Logo

Varm chokolade Zabaglione

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æggeblommer
150 g sukker
3 spsk kakao
2 dl Marsala
Flormelis til pynt

Æggeblommer og sukker piskes sammen i en varmefast skål, indtil sukkeret er opløst.
Kakao og Marsala tilsættes og skålen sættes over et varmt vandbad. Med en elektrisk håndpisker piskes blandingen indtil den er tyk og skummende.
Blandingen hældes hurtigt i høje glas, pyntes eventuelt med flormelis og serveres.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberlikørRabarber beruses i vodka og friskes op med danskvand
• Gløgg essensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sambuca con La MoscaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-galetterSkønne små portionstærter bagt uden form. Gem opskriften; den er også god med andre slags...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os