Logo

Åben lasagne med chilibønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Åben lasagne med chilibønner

En variation af den traditionelle lasagne. Denne er uden kød og du samler den først, når du anretter den.


1 spsk olivenolie
1 hakket løg
2 fed knuste hvidløg
1 chili skåret i tynde skiver
1 hakket aubergine
1 hakket courgette
1 ds afdryppede borlottibønner
1 ds hakkede tomater
2 spsk tomatpure
250 g friske lasagneplader
En håndfuld hakket basilikum
100 g revet cheddar
Grøn salat


Varm olien på en stor pande.

Steg løget i 3 minutter, til det er blevet blødt.

Tilsæt hvidløg, chili, aubergine og courgette og steg i yderligere 2 minutter.

Rør bønner, tomater, tomatpure, salt og peber i.

Bring saucen i kog og lad den simre i 5 minutter.
Kog imens lasagnepladerne i saltet vand, som anført på pakken.

Hæld vandet fra og skær skiverne over på skrå.

Tag 4 basilikumkviste fra og rør resten i bønneblandingen.
Læg en skefuld af blandingen på hver tallerken.

Læg en fjerdedel af lasagnetrekanterne på hver. 

Øs resten af bønneblandingen ovenpå og pynt med revet ost og basilikumkvistene.

 

Tips: Savner du lidt kød kan du svitse lidt hakket oksekød med.

Grønsager pr. person: ca. 350 g

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pæremarengs bagt med abrikos-passionssauce og granatæblesorbetHvis du vil prøve en anderledes og eksotisk dessert til gæsterne så prøv denne ret med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os