Logo

Æble- og hybenmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hyben
5-6 syrlige æbler
2 dl vand
5 dl sukker
1 tsk citronsyre
Atamon
 
Hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugterne skæres atter igennem, hvorefter de skylles godt.
Æblerne skrælles og skæres i små stykker.
Kog frugterne i vandet til de er møre.
Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koger til den er jævn.
Hæld den til sidst på rene og Atamonskyllede glas, så den kan gemmes til brug vinteren over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her