Logo

Æble- og rødbedepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 store rødbeder
150 g smør
1 løg
4 sure æbler
salt og muskatnød
 
Rødbederne koges, pilles og skæres i skiver og kommes i en gryde sammen med smørret, et hakket løg, æblerne, salt og muskatnød.
Lad det koge til en flot bordeauxrød puré.
Pureen smager fremragende til fx. "benløse fugle" eller vildt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os