Logo

Æble- og sellerisalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 faste æbler
4 stængler bladselleri
saft fra en halv citron
1/2 dl syrnet fløde 9%
1 spsk sukker

Bladselleri skæres i fine strimler, æblerne skrælles og rives på den grove side af råkostjernet.
Vendes i syrnet fløde 9%, som er smagt til med salt, peber, citron og sukker.
Dressingen skal kun lige binde æbler og selleri sammen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinskogte figner med yoghurtcreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os