Logo

Æble-abrikoschutney -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 fintsnittede skalotteløg
Olivenolie
1 spsk gule sennepsfrø
1/2 tsk karry
1 tsk letknuste korianderfrø
1 kanelstang
5 cox orange æbler i tern a 1/2 x 1/2 cm
100 g tørrede abrikoser i tern a 1/2 x 1/2 cm
4 dl vand
1 knold valnøddestor frisk ingefær i ski­ver
lidt rød chili
Skal af 1 citron
150 g rørsukker
Honning
1 dl æblevinaigre
Salt, peber
 
Sauter løg og alle krydderier møre og klare i olivenolie ved svag varme. Tilsæt ingefær, chili og citronskal og givet par minutter til.
Vend æble- og abrikostern samt vand i og lad simre, til æblerne er kogt delvis ud.
Tilsæt sukker, honning og vinaigre og smag t.ilmed salt og peber.
Juster evt. med mere sukker og vinaigre, det er vigtigt med en balance mellem det søde og det sure!
 
Anvendelse: Koldt eller varmt kød, postejer og terriner.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødgrød med isIngen sommer i Danmark uden rødgrød. Grøden her er tætpakket med bær og kraftig i smagen....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os