Kagen rækker til 4-6 personer
# Ingredienser
3-4 æbler 
4 bananer 
1 dl sukker 
1 æg 
2 dl hvedemel 
1 tsk bagepulver 
mandelessens efter smag (forsigtig)
* Tilberedning 
Pisk æg og sukker sammen, rør hvedemel og bagepulver i og 
en smule mandelessens. 
Skræl æblerne og riv dem. 
Skær bananerne i tynde skiver. 
Fordel bananskiverne i et smurt ovnfast fad. 
Hæld de revne æbler derover. 
Fordel nu dejen over de revne æbler og bag kagen ved 
200 °C i ca. 15-20 min til dejen er gyldenbrun.
  
Tips: Serveres varm med cremefraiche eller kold flødeskum. 
Kagen kan holde sig et par dage i køleskabet og smager også godt kold. 
I stedet for at bruge mandelessens, kan man knuse makroner over 
æblemosen, før dejen hældes over.