125 g sukker 
125 g hvedemel 
2 ½ tsk  bagepulver 
1 æg 
3 æggehvider 
1 spsk  majsolie 
1 spsk  vand 
 
Fyld: 
2 æbler 
¾ dl  rørsukker 
150 g brombær 
 
Tænd ovnen på 200ºC C.
Æg og æggehvider piskes godt sammen med sukkeret.
Bagepulver og hvedemel sies i dejen og dejen samles forsigtigt sammen med vand og olie.
Æblerne skrælles og skæres i tynde både.
Rørsukkeret drysses over æblerne og røres for at få det fordelt jævnt.
Kom bagepapir i en springform og hæld dejen i formen.
Fordel alle æble bådene oven på dejen så de ligger så tæt som muligt. 
Hæld brombærrene over og kom kagen i den varme ovn i 35-40 min.
Når kagen er færdig afkøles den før den tages ud af formen ellers går den let i stykker.