Logo

Æble, gulerod og valnøddesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æbler pr. pers
1 gulerod pr. pers
50 g valnøddekerner pr. pers
2 spsk mayonnaise pr. pers

Æblerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Gulerødderne skrabes og rives gruft.
Valnødderne hakkes groft.
Det hele blandes og overhældes med en god mayonnaise.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberpie 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os