
6 pers.
 
1 stk tærtebund
2 spsk rasp
750 g æbler
1 ½ spsk usaltet smør
½ dl sukker
¼ tsk salt
Forvarm ovnen til 200°C. 
Rul tærtebunden ud på en melbestrøet overflade. 
Overfør bunden til en bageplade med bagepapir. 
Prik bunden med en gaffel. Strø rasp over bunden.
Skræl æblerne og skær dem i både. 
Læg bådene i en skål.
Opvarm smørret 1 minut over middel varme i en gryde. 
Hæld det smeltede smør over æblerne. 
Tilsæt sukker og salt og vend det hele godt.
Fordel æbleblandingen over dejbunden (lad 2 cm være fri hele vejen rundt). 
Fold kanterne ind over fyldet og pres den godt fast.
Bag til æblerne er møre, ca. 35-40 min. 
Strø reven ost over fyldet og bag yderligere 6-8 min. til osten bobler.