Logo

Æblebeignets - Franske fastelavnsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 faste syrlige æbler
2 dl hvedemel
1 dl vand
1 1/2 spsk smeltet smør
1 æg
olie til friturestegning

Skræl æblerne og stik kernehuset ud.
Skær dem derefter i skiver (så man får hullet i midten), ca 1 cm tykke. Kom melet i en skål og pisk vand og smeltet fedtstof i.
Del ægget og rør blommen i dejen.
Pisk æggehviden til hårdt skum og vend den i dejen.
Varm olien op til 180°C.
Du kan kontrollere temperaturen ved at komme en lille bid franskbrød i, hvis den bliver brun på 30 sek, så er olien klar.
Dyp æbleringene i dejen og steg nogle stykker ad gangen i olien,
til de er lysebrune. Ca 2 min på hver side plejer at være tilpas.
Lad ringene dryppe af på noget køkkenrulle, drys flormelis over og servér dem med det samme.

Tips: Æblebeignets er bedst, når de er nybagte og varme.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Øllebrød med æblesorbetNyd en lækker øllebrød med frisk æblesorbet som dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os