4 faste syrlige æbler 
2 dl  hvedemel 
1 dl  vand 
1 ½ spsk  smeltet smør 
1 æg 
olie til friturestegning 
Skræl æblerne og stik kernehuset ud. 
Skær dem derefter i skiver (så man får hullet i midten), ca 1 cm tykke. Kom melet i en skål og pisk vand og smeltet fedtstof i. 
Del ægget og rør blommen i dejen. 
Pisk æggehviden til hårdt skum og vend den i dejen. 
Varm olien op til 180°C. 
Du kan kontrollere temperaturen ved at komme en lille  bid franskbrød i, hvis den bliver brun på 30 sek, så er olien klar. 
Dyp æbleringene i dejen og steg nogle stykker ad gangen i olien, 
til de er lysebrune. Ca 2 min på hver side plejer at være tilpas. 
Lad ringene dryppe af på noget køkkenrulle, drys flormelis over og servér dem med det samme.
Tips: Æblebeignets er bedst, når de er nybagte og varme.