12 tørrede abrikoser 
1 dl hvidvin 
50 g stødt melis 
2 stjerneanis 
saften af ½ citron 
3 æg 
80 g brun farin 
1 tsk vaniljesukker 
40 g hasselnøddemel 
40 g hvedemel 
1 tsk bagepulver 
1 tsk kanel 
50 g smeltet smør 
1 cox orange æble i grove tern 
20 g hvedemel 
De tørrede abrikoser koges op med hvidvin, melis, stjerneanis og citronsaft. Dette trækker til lagen er kold. 
Æg, farin og vanilje piskes luftigt. Nøddemel, hvedemel, bagepulver og kanel vendes sammen og vendes forsigtigt i æggesnapsen. 
Nu vendes smørret forsigtigt i. Æble, abrikoser og hvedemel vendes i massen. MAssen hældes i smurte portionsforme, hvor der er drysset lidt hasselnøddemel i bunden. Ovenpå kommes nødder. Bages ved 175ºC ca. 15 minutter.