Dej: 
¾ dl mælk 
75 g smør 
40 g gær 
1 spsk sukker 
2 tsk stødt kardemomme 
1 æg 
175 g hvedemel 
Fyld: 
50 g rosiner 
150 g æbleterninger 
Glasur: 
30 g smør 
50 g mørk farin 
40 g mandelflager
Gæren smuldres i et fad, hæld mælk over, rør gæren ud. 
Kom smør i sammen med sukker, kardemomme og æg.  
Bland det hele godt rundt, og kom melet i, slå dejen sammen. 
Bland fyldet i. 
Smør en springform, og fyld dejen heri, stil kagen til hævning på et 
lunt sted i ca 40 min.
Glasur: Kog smørret sam-men med farin, og tilsæt mandlerne. 
Bred glasuren over kagen, der straks sættes i ovenen ved 200°C på 
næstnederste rille og bages i ca 15-20 min.